Serviciile Noastre

BeforeSchool/AfterSchool

Activitățile de tip Before & After School se desfășoară în clase specific amenajate, cu mese și scaune individuale, sub atenta supraveghere a unui învățător și are că scop educația școlară prin care îndrumăm și ajutăm elevii la programa școlară(teme și proiecte școlare) dar dezvoltăm și activități educaționale, de socializare și recreative, pentru copii de toate vârstele.

Grădiniță de Vară

Am creat un loc magic în care să le oferim copiilor zile de vacanță în care se pot distra și pot socializa cu noi prieteni. Este deschisă în perioada în care grădinițele de stat și private sunt închise iar programul este flexibil între orele 8:00-17:00. În program sunt incluse 2 mese, activități distractive și educaționale, spații de joacă, numeroase jucării cât și multă voie bună.

Petreceri Copii

Fiecare copil este special și așa trebuie să fie și petrecere sa! Avem o locație deosebită, cu design minimalist, sonorizare și joc de lumini, animatoare care îi poartă pe cei mici într-o lume magică cu activități distractive și costume tematice, baloane, artificii și multă distracție! Adulții se pot relaxa la o cafea, într-o sala alăturată de unde pot urmări pe televizor petrecerea celor mici.

Atelier de Creație

Copii sunt în dezvoltare continuă, iar creativitatea face parte din personalitatea lor. Noi am deschis și un atelier de creație unde cei mici își pot dezvoltă abilitățile prin diverse activități precum pictură, lucru manual sau alte activități conform vârstei. Acestea îi ajută în dezvoltare motrica și senzorială, la dezvoltarea personală dar și să își descopere pasiunile.

Cursuri de Dans

Dansul este cel mai bun mod de dezvoltare fizică și emoțională a copiilor. Acesta îi ajută pe cei mici să își dezvolte postura, mobilitatea corpului, să crească rezistență fizică cât și creativitatea și înclinația către artă. În cadrul locației noastre cursurile de dans se desfășoară de două ori pe săptămâna de la ora 18:30 cu instructor specializat.

Loc de Joacă

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă și trebuie să fie memorabilă. Am creat o lume a copilăriei printr-un loc de joacă colorat, cu spații interioare dar și exterioare unde se pot desfășura o mulțime de activități menite să ii facă pe cei mici să se simtă în largul lor, unde să lege prietenii frumoase și să descopere un tărâm al jucăriilor.

Activități distractive

Toate activitățile desfășurate în locația noastră sunt create de psihopedagogi și au rolul de a îi ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea și abilitățile prin jocuri distractive.

Copii sunt pe mâini bune

Copiilor le sunt întotdeauna alături persoane cu experiență și studii în pedagogie, persoane pregătite să le arate o lume frumos colorată în care să se dezvolte armonios.

O lume colorată

Copii se bucură de un tărâm generos, atât interior cât și exterior, plin de culoare, cu nenumărate jucării și jocuri interactive, prieteni și multă distracție.