Povestea Pam Pam

Câteva cuvinte despre noi...

Pam Pam este un loc de poveste destinat copiilor de toate vârstele. După multe studii dar și experiențe adunate împreună cu copii, ne-am hotărât să dăm contur unui loc pe care atât copii cât și părinții să îl adore.

Astfel, am construit Pam Pam, locul unde “distracția și învățatul merg mâna în mâna” așa cum ne place nouă să spunem!

Punem accentul pe servicii importante în dezvoltarea copiilor, iar pentru asta am ales să lucrăm doar cu personal calificat în domeniul pedagogic, majoritatea suntem tineri dedicați, cu energie multă și înclinații către dezvoltarea copiilor prin activități distractive.

Totodată am ales un decor minimalist care să se potrivească cu activitățile pe care le desfășurăm, începând de la clasa de afterschool, sala pentru cursuri de dans, până la sala dedicată petrecerilor pentru copii.

Ne aflăm într-o zona ușor accesibilă, chiar în spate la Iulius Mall iar spațiul nostru are o suprafață de aproximativ 132 de metri pătrați în interior și 88 de metri pătrați pentru activități în aer liber.

Personal Calificat

Personalul nostru este calificat pe ramură pedagocică, instructor de dans cât și animatoare din cadrul petrecerilor, dornice de experiențe noi alături de copii.

Decor Minimalist

Pam Pam este o lume destinată copiilor de toate vârstele, indiferent de activitățile alese, astfel am creat un design minimalist unde voia bună este la ea acasă!

Zona Accesibilă

Știm cu toții că timpul este prețios și din acest motiv am ales o locație ușor accesibilă tuturor, însă am avut grijă să punem accentul pe spațiul generos pe care îl dedicăm copiilor.

Petreceri Memorabile

Cele mai frumoase petreceri se țin la Pam Pam, locul magic unde gășiți decor  și costumații tematice, animatoare pentru copii, activități, muzică si voie bună!

De ce noi?

Pam Pam este mai mult decât o grădiniță sau un loc de joacă, este o lume plină de culoare și voie bună unde detaliile fac diferența.

0 +
Copii fericiți anual
0 +
Activități diferite
0 +
Petreceri pe an
0 +
Personal specializat
from parents

Our Testimonials

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil.

Facem fericiți copii de toate vârstele!